Site Loader
Spread the love

Door de aard van tand en groef zijn badkamermuurpanelen gemakkelijk te installeren. Ze maken gebruik van een in elkaar grijpend systeem met uitstekende tongen die in kleine groeven passen. Hierdoor zijn ze veel gemakkelijker te installeren dan andere wandpanelen en tegels. Daardoor zijn de installatiekosten een stuk lager – of is het gemakkelijker om het zelf te doen! Zo kunt u uw badkamer in een paar uur opknappen, in plaats van in een paar dagen.

ZEER DUURZAAM EN SCHOKBESTENDIG

Al onze tand en groef wandpanelen zijn gemaakt van uiterst duurzame materialen. Dit betekent dat ze niet snel zullen rotten of beschadigd raken door stoten en schaven. De manier waarop de panelen in elkaar grijpen, zorgt voor een zeer stabiel oppervlak op uw badkamermuur. Het voordeel hiervan is dat elk individueel paneel in staat is schokken beter te absorberen dan andere wandpaneelopties. Dus als er toch iets tegen de wanden aankomt, zal dat geen blijvende schade veroorzaken aan de gietvloer. Doorgaans is de beton cire prijs behoorlijk hoog en wil je schade daarom voorkomen.

KAN HORIZONTAAL OF VERTICAAL WORDEN GEÏNSTALLEERD

Een van de opvallende kenmerken van deze wandpanelen is dat u ze op verschillende manieren kunt installeren. Als u horizontale panelen over uw badkamermuur wilt, kunt u ze zo ophangen. Of draai ze om om de panelen verticaal te hangen en een ander effect te creëren. Dankzij het tand- en groefsysteem is dit heel eenvoudig te doen. Als u echt creatief wilt zijn, kunt u een mix van verticale of horizontale panelen gebruiken om een patroon te creëren. Of, sommige huiseigenaren installeren ze diagonaal voor een unieke afwerking. De keuze is aan u, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

ONGELOOFLIJK GEMAKKELIJK SCHOON TE MAKEN

Wat is het ergste aan badkamertegels? Hoe mooi ze ook zijn, ze zijn absoluut lastig schoon te maken. Dat komt omdat tegels worden geïnstalleerd met specie ertussen, en dat is zo’n poreus materiaal. Wat betekent dat? Nou, het betekent dat vocht en vuil in de voegen blijven hangen en zich daar na verloop van tijd nestelen. Dit leidt onvermijdelijk tot schimmelvorming tussen uw tegels – vooral die in de buurt van de douche en de wastafel. Het is erg moeilijk om tussen de tegels schoon te maken en uw voegen zo schoon mogelijk te krijgen.

Met tand en groef badkamerwandpanelen heeft u dit probleem niet! Doordat elk paneel in elkaar grijpt, zijn er geen tussenruimtes. Er is dus geen voeg, waardoor de panelen veel gemakkelijker schoon te maken zijn. U kunt ze schoonvegen met een oppervlaktereiniger en afdrogen met een zachte doek. Meer is er niet nodig, zodat u uw badkamer veel langer mooi kunt houden voor de prijs van een gietvloer!

100% WATERDICHT

Ook de tand- en groefpanelen zijn 100% waterdicht. Al onze panelen zijn gemaakt van niet-poreuze, waterdichte materialen die geen vocht opnemen. Het water blijft op het oppervlak waar het gemakkelijk kan worden weggeveegd.

Plus, zoals hierboven vermeld, het belangrijkste kenmerk van deze panelen komt weer echt in het spel. Door elk paneel in elkaar te vergrendelen, creëert u in feite één reusachtig paneel zonder enige tussenruimte. Er kan geen water door de kieren binnensluipen, dus er is geen gevaar dat er water door uw muren lekt. Als u de meest waterdichte optie voor uw badkamermuren wilt, dan is dit het.

TAL VAN PRACHTIGE STIJLEN

Tot slot zijn messing en groef wandpanelen verkrijgbaar in een overvloed aan prachtige stijlen. Echt, er is voor elke badkamer wel iets te vinden. Wat wij zo mooi vinden aan tand en groef wandpanelen is dat ze andere stijlen kunnen nabootsen. Dus als u badkamertegels wilt zonder de onderhoudsproblemen, kunt u tand en groef panelen krijgen die er precies zo uitzien!

  • Wij hebben zoveel ongelooflijke ontwerpen dat u zich zult afvragen waarom u deze panelen niet al jaren gebruikt. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, verschillende effecten, patronen en nog veel meer.
  • Als u uw badkamer wilt opwaarderen, zijn tand en groef wandpanelen een must. U ziet dat ze veel voordelen hebben en bovendien veel voordeliger zijn dan traditionele tegels. Bladert u gerust door onze online catalogus en bestel uw nieuwe wandpanelen vandaag nog!

Randy

Leave a Reply

Your email address will not be published.