Site Loader
Spread the love

Het pittoreske dorpje Olst, gelegen aan de prachtige IJssel in Overijssel, biedt een scala aan culinaire hoogstandjes. Van gezellige eetcafés tot verfijnde gastronomische restaurants, er is voor elk wat wils. In dit artikel nemen we je mee op een culinaire reis door de restaurants van Olst.

Gezelligheid en smaak bij Restaurant De Olstenaar

Bij Restaurant De Olstenaar kun je genieten van een heerlijk diner in een warme en gezellige sfeer. Het menu biedt een mix van klassieke gerechten en verrassende seizoensgebonden creaties. Van sappige biefstuk tot verse vis, de smaken zijn altijd perfect in balans. Naast het uitgebreide à la carte menu is er ook een speciaal samengesteld menu voor de fijnproevers onder ons. Met een uitgebreide wijnkaart en vriendelijke bediening is een avond bij De Olstenaar een garantie voor een culinaire beleving.

Een culinaire ontdekkingsreis bij Restaurant De IJssel

Restaurant De IJssel is dé plek voor liefhebbers van de Franse keuken. Chef-kok Peter de Vries staat bekend om zijn creatieve en verrassende gerechten. Met veel passie en vakmanschap worden de meest bijzondere smaakcombinaties gecreëerd. Van een heerlijke bouillabaisse tot een klassieke tarte tatin, bij De IJssel waan je je even in het culinaire hart van Frankrijk. De bijpassende wijnen maken de ervaring compleet en de attente bediening zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Let op, reserveren is hier zeker een must!

Genieten van de Italiaanse keuken bij Pizzeria Il Buon Gusto

Heb je zin in een smaakvolle pizza of pasta? Dan ben je bij Pizzeria Il Buon Gusto aan het juiste adres. Dit gezellige restaurant ademt de sfeer van Italië en de geur van verse kruiden en knapperige pizza’s komt je tegemoet zodra je binnenstapt. De pizza’s worden gebakken in een steenoven en dat proef je! Maar ook de pasta’s, salades en antipasti zijn om je vingers bij af te likken. Laat je adviseren over een bijpassende Italiaanse wijn en sluit de avond af met een heerlijke tiramisu. Buon appetito!

Avondje uit bij Eetcafé De Herberg

Eetcafé De Herberg is dé plek voor een gezellig avondje uit. Het informele karakter en de vriendelijke bediening zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Het menu biedt een ruime keuze aan gerechten, van een smakelijke saté tot een malse biefstuk. Maar ook voor vegetariërs zijn er genoeg opties. Probeer bijvoorbeeld de vegetarische burger met avocado en feta. Na het diner kun je nog napraten onder het genot van een goed glas wijn of een verfrissend biertje van de tap. Bij Eetcafé De Herberg is het altijd genieten!

Conclusie

Olst is een culinaire parel in het hart van Overijssel. Met een diversiteit aan restaurants is er voor ieder wat wils. Of je nu van de Franse, Italiaanse of juist Hollandse keuken houdt, in Olst vind je het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Olst en laat je smaakpapillen verwennen in één van de vele fantastische restaurants.

Restaurants Olst

.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Calendar

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031